Bent u een early adopter en wilt u zich kunnen onderscheiden in de markt met een gevarieerd en kwalitatief sterk IT-aanbod? Sluit u dan nu aan bij de groeiende partner community van Huawei. Zo wint u het van uw grootste concurrenten en zet u bovendien de eerste stappen die nodig zijn om een digitale toekomst voor uw klanten blijvend te realiseren.

Huawei investeert in al haar partners. Door u te registreren als partner kunt u deals registreren, ontvangt u aantrekkelijke inkoopkortingen waarmee u iedere deal voor u kunt winnen, krijgt u gratis pre-sales trainingen en support voor-, tijdens- en na het implementatietraject. Uw investering? Niets meer en niets minder dan een drietal stappen in het online registratieproces. Aan ons partnerprogramma zijn geen kosten verbonden, wij vragen u uw tijd te investeren in onze producten en oplossingen en winnen daarna graag uw vertrouwen in onze kennis en kunde.

Word partner van Huawei via deze website, en u profiteert van een gezamenlijke go-to-marketstrategie met onze lokale dedicated Huawei sales- en marketing support teams. Zo bent u voldoende voorbereid op alle vragen van (potentiële) klanten en kunt u hen optimaal ondersteunen.


Sluit u aan bij de groeiende partner community van Huawei. Zo zet u de eerste stappen die nodig zijn om een digitale toekomst voor uw klanten te realiseren.

Waarom partner worden

  • U bent onderscheidend ten opzichte van uw concullega’s.
  • U krijgt toegang tot een uitgebreid Huawei product- marketing- en salesportfolio. Zo kunt potentiële klanten aan u binden middels kennis, gerichte marketing of evenementen.
  • U kunt deelnemen aan partneracties, ontvangt interessante kortingen en exclusieve uitnodigingen tot workshops, trainingen en events.
  • U kunt uw deals registreren.
  • U krijgt toegang tot uitgebreide support: voor, tijdens en na het verkoop- en/of implementatietraject.
  • U maakt onderdeel uit van een dynamisch en bloeiend ecosysteem van partners.

Huawei is anders. Wij investeren in u. Om partner te worden vragen wij geen grote bedragen, hoeft u zich niet te committeren aan een bepaalde omzetindicatie en volgt er geen verplicht trainingsprogramma voor een minimaal aantal van uw medewerkers. Wij vragen u enkel onze oplossingen en de samenwerking te ervaren.

U maakt u kenbaar via deze website, daarna gaan we samen met u aan de slag. Heeft u extra korting nodig voor een deal of tender? Heeft u vragen over een oplossing of een combinatie van oplossingen voor één van uw klanten? Weet u hoe u de deal voor u kunt winnen maar heeft u daarvoor hulp nodig tijdens de technische implementatie? Vraag het ons en wij helpen u graag kosteloos verder.

Hoeft u dan helemaal niets te investeren? In principe niet, wij adviseren u echter wel wat tijd te investeren en deel te nemen aan onze (pre-sales & sales) trainingen en workshops. Na afloop ontvangt u een certificaat.


Om uw (potentiële) klanten optimaal te kunnen ondersteunen is het belangrijk dat u en uw medewerkers verschillende Huawei certificaten behalen. Tijdens korte (online) cursussen, webinars en trainingen begeleiden Huawei experts u van sales partner tot IT-strategist. Na afloop volgt een examen, waarna het certificaat wordt uitgereikt. Als geregistreerde partner van Huawei zijn deze trainingen gratis. Bent u nog geen geregistreerd partner? Meld u dan nu aan. Bekijk het actuele (pre-sales & sales) trainingsschema.


Wij werken niet met partnerstatussen en bijbehorende kortingspercentages, we werken liever samen om uw (potentiële) klant optimaal te ondersteunen tijdens zijn digitale transitie. U ontvangt van ons aantrekkelijke inkoopkortingen op maat. En weet u zeker dat u een belangrijke tender voor u kunt winnen met extra informatie, garanties of extra korting? Ook dan helpen wij u graag het juiste aanbod samen te stellen.


Als partner ontvangt u 24×7 toegang tot onze sales-, marketing- en technische support teams. Deze teams bestaan uit medewerkers van:

  • Huawei Distributeur Arrow ECS in Houten;
  • Huawei in Amsterdam;
  • Ondersteunende teams in Europa.

Zo bent u niet alleen verzekerd van een snelle reactie, ook kunt u gebruikmaken van lokale ondersteuning wanneer nodig.

Benieuwd naar samenwerken met Huawei? Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.