Verbeter netwerkdiensten met de hoogwaardige routers van Huawei

Van gespecialiseerde geïntegreerde circuits – geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid en verwerkingsprestaties – tot geavanceerde systeemarchitecturen, modulair ontwerp, en toonaangevende management- en beveiligingsfuncties: Huawei routers brengen mogelijkheden tot leven voor kleine bedrijven, telco’s, ISP’s en enterprises.

Met Huawei krijgt iedere onderneming de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid die haar gebruikers verwachten, terwijl het netwerk toekomstbestendig is met een energiezuinige, flexibele en schaalbare IT-infrastructuur.


NetEngine20E-S serie: middenklasse Universele Servive Routers

Huawei’s NetEngine20E serie is een veelzijdig middensegment routing platform voor de toegangs- en aggregatielagen van enterprise campus netwerken. De routers in deze serie zijn betrouwbaar en beschikken over een energiezuinig, robuust en redundant hardware-ontwerp.Op basis van Huawei’s Network Processor (NP)-chip combineren NE20E-S Routers non-stop routing en forwarding met netwerkdiensten en QoS-functies: L2VPN, L3VPN, multicast en multicast VPN; met volledige IPv6-ondersteuning.

 • Kies voor 4, 8 of 16 sleuven in een compact chassismodel dat op Huawei’s nieuwste VRP-besturingssysteem draait. Het chassis kan functioneert goed in temperarturen varierend van -40°C tot 65°C en kan een luchtvochtigheid van tot 95% aan.

NetEngine40E serie: universele service routers

Flexibele, krachtige core routers voor het bouwen van Internet Data Centers (IDC’s) en gelaagde bedrijfsnetwerken, en voor rand routers tussen campussen. Huawei’s router-functionaliteiten maken video-, spraak- en dataverkeer mogelijk en bieden uitgebreide functionaliteiten voor gebruikersbeheerbeheer en HQoS (Hiërarchical Quality of Service). Huawei consolideert IP-aggregatie en MPLS-functionaliteit in één router met hoge beschikbaarheid.

Een router uit de NetEngine40E serie is een uitstekende keuze voor bedrijfskritische toepassingen in de overheid, transport, media, financiële sector en voor energiebedrijven die Smart Grid technologieën implementeren.

 • Hoge capaciteit routing boards met tot 480 Gbit/s en 1 Tbit/s lijnsnelheden; virtualisatie en SDN-ondersteuning.
 • Ontworpen voor betrouwbare en uitgebreide ondersteuning voor service management inclusief L2 en L3 VPN’s, multicast VPN, MPLS TE, QoS, GRE, IPsec, NetStream en volledige virtualisatie.
 • Huawei’s gepatenteerde IP Flow Performance Measurement (FPM) controleert diensten in real time voor snelle foutdetectie.

AR160-M serie: routers voor slimme omgevingen

Huawei AR160-M zakelijke routers zijn van toepassing op Enterprise WAN (SD-WAN), het energiebeheer van gebouwen of slimme winkels, sportscholen of klassen. De AR160-M integreert een uitgebreide reeks diensten, waaronder routering, schakelen, beveiliging en draadloze toegang. Met een open serviceplatform kan de AR160-M computer-, opslag- en netwerkverbindingsfuncties in één apparaat aanbieden.

 • Biedt een opslagsysteem met grote capaciteit voor computers en maakt het mogelijk verschillende toepassingen dynamisch te laden, zonder dat servers onafhankelijk van elkaar hoeven te worden ingezet.
 • Maakt gebruik van de SDN- en NFV-architectuur en implementeert lifecycle management van ICT-resources, zoals applicatie-implementatie, -bewaking en -verwijdering via Agile Controller.
 • Opbouw en plug-and-play op basis van USB

AR1200 Serie: routers voor kleine bedrijven

AR1200 Serie: routers voor kleine bedrijvenGeïntegreerde schakeling en routering voor spraak-, data- en draadloze communicatie in kleine bedrijven of externe kantooromgevingen: ondersteunt 3G, WLAN en 100 Mbit/s LTE. Ondersteunt bedrade en glasvezel interfaces, configureerbaar tot 1 Gbit/s.

 • Uitgebreide beveiligingsfuncties: foutdetectie en dynamische hot-swapping zorgen voor veilige, schaalbare communicatie, ingebouwde firewall- en portaalauthenticatie met MAC- en 802,1x-adresauthenticatie.
 • VPN-ondersteuning: IPSec VPN, EVPN, DSVPN en A2A VPN.

AR2200 Serie: routers voor middelgrote ondernemingen

Schaalbare en veilige, uniforme spraak- en datacommunicatie voor hoofdkantoren en bijkantoren van middelgrote ondernemingen. Gbit/s routing en schakeling zijn geïntegreerd in één apparaat, waardoor TCO wordt gereduceerd.Het modulaire ontwerp van de AR2200 stelt ondernemingen in staat om poorten te configureren en waar nodig te upgraden – van DSP-ondersteuning (Digital Signal Processor) tot Smart Interface Cards (SIC’s) om snelheden en interfaces aan te passen.

 • Inclusief ingebouwde firewall en voortdurend bijgewerkte mechanismen om kwaadaardige aanvallen tegen te gaan.
 • Heldere spraakcommunicatie wordt gewaarborgd door ingebouwde PBX-, SIP-server- en SIP-gatewayfuncties; er zijn interfaces beschikbaar voor aansluiting op NGN/IMS/PBX-terminals van derden.
 • Nauwkeurige fout detectie en verbindingsback-up verzekeren hoge beschikbaarheid; de line cards zijn hot-swappable zonder de dienst te onderbreken.

Complete AR500 Serie: industriële kwaliteit en eenvoudige implementatie

De complete Huawei AR500-serie is ontworpen voor industriële omgevingen en ondersteunt communicatie in uitdagende omgevingen, denkt aan extreme temperaturen, hoge luchtvochtigheid en elektromagnetische interferentie. De AR500 serie is van toepassing op IoT, waaronder Smart Grid en Smart Transportation.

 • Deze serie integreert een industriële LTE-module voor ondersteuning van draadloze toegang met hoge bandbreedte en lage latency.
 • Hoge snelheid en flexibiliteit: integreert GE-, RS232-, RS485/RS422-, ZigBee- en Wi-Fi-interfaces; ondersteunt LTE FDD; en is compatibel met WCDMA/GPRS/GSM.
 • Hoge veiligheid en betrouwbaarheid: integreert IPSec VPN, GRE VPN en L2TP VPN om de veiligheid te garanderen; ondersteunt dubbele SIM- en dubbele antennes.
 • Eenvoudige implementatie, handige O&M: Ondersteunt USB-gebaseerde implementatie, plug-and-play, en verenigd beheer van apparaten op afstand

Bent u benieuwd naar de oplossingen van Huawei? Neem dan contact op met Arrow ECS's Huawei Business Development Team.