OpenStack: open source, open ontworpen, open ontwikkelen

OpenStack is een wereldwijde samenwerking van ontwikkelaars. Het open source software platform wordt gebruikt voor het ontwikkelen en beheren van publieke, private en hybride cloud-infrastructuren. Hiermee kan iedere organisatie zelfstandig een eigen cloud-omgeving inrichten op standaard hardware, iets wat zonder open source niet mogelijk is. OpenStack voorkomt vendor lock-in: door het grote achterliggende netwerk aan ontwikkelaars overschrijdt de technologie de grenzen tussen vendors.


FusionSphere is Huawei's commerciële OpenStack release

Huawei heeft zich in 2017 aangesloten bij de OpenStack community. FusionSphere OpenStack is Huawei’s commerciële OpenStack release met een ingebouwde Huawei KVM virtualisatie engine op basis van open source OpenStack. Het bevat rijke verbeteringen voor ondernemers o.a. op het gebied van informatica, opslag, netwerkbeheer, installatie, onderhoud en beveiliging. Deze oplossing is een goede keuze voor private cloud, carrier NFV en publieke cloudserviceproviders.


Voorkom vendor lock-in

Deze oplossing ondersteunt verschillende virtualisatietechnologieën voor infrastructuren en maakt de integratie middels API mogelijk met zowel cloud management platformen als management en orchestration systemen van derden.


Verbetering

Deze oplossing verbetert computer-, opslag- en netwerkmogelijkheden voor commercieel gebruik, waaronder Virtual Machine (VM), High Availability (HA), gedeelde volumes en OpenStack Neutron-gebaseerde SDN.


Oplossingsgericht

Huawei heeft ruime ervaring in het leveren van OpenStack-projecten en kan u en uw klanten bijstaan in het ontwikkelen van end-to-end oplossingen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met u naar een geschikte oplossing.


Bent u benieuwd naar de oplossingen van Huawei? Neem dan contact op met Arrow ECS's Huawei Business Development Team.