Versnellenmethuawei.nl is een initiatief van Arrow ECS, een wereldwijde Value Added Distributor voor het professionele IT reseller-kanaal. Arrow ECS is gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range IT-oplossingen aan resellers, systeemintegratoren en ISV’s. Arrow ECS hanteert hierbij een unieke en innovatieve channel management strategie.

Samenwerken met Arrow ECS betekent uw business laten groeien met de beste expertise en ondersteuning. Wij zijn erop gericht u te helpen met het leveren van de beste producten en bieden toegevoegde waarde op het gebied marketing, pre-sales, post-sales, verkoopondersteuning en technisch support.


Om Huawei-partners snel in het zadel te helpen, hen te ondersteunen tijdens het onboarding proces en daarna te helpen met de juiste Nederlandstalige marketing-, sales- en techsupport, is een eigen website ontwikkeld: versnellenmethuawei.nl. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om:

  • Partner te worden;
  • U en uw medewerkers te certificeren;
  • Uw (potentiële) klanten te ondersteunen met Nederlandstalig productinformatie;
  • Uw (potentiële) klanten alsmede uw medewerkers te inspireren (case, whitepapers en blogs);
  • Een heldere, competitieve offerte samen te stellen, eventueel met hulp van onze Huawei-experts;
  • Het implementatietraject te verbeteren.

Wij bieden Huawei-partners verkoopadvies en sales ondersteuning, marketing ondersteuning en een uitgebreid aanbod aan trainingen en certificatiecursussen. Daarnaast zorgen wij voor een goede logistieke afhandeling. Arrow ECS beschikt over een dedicated sales support en technische supportafdeling van Huawei, zo wordt u 24×7 vakkundig geholpen binnen de met u afgesproken responstijden. Tevens worden alle producten en productcombinaties door ons eigen technische team getest. Zij kunnen ook worden gevraagd om oplossingen te installeren of u te ondersteunen tijdens een implementatietraject (indien nodig op locatie). Tot slot biedt Arrow ECS een uitgebreid trainingsprogramma met bijbehorende certificering door gekwalificeerde en professionele trainers.


Het samenkomen van technologie en de groeiende concurrentie op de markt, onder zowel resellers als fabrikanten, vraagt om een goede channel management strategie. Deze is gebaseerd op drie componenten:

  • Channel Ontwikkeling – samen kijken wij naar uw bedrijfsprocessen. Waar valt winst te behalen? Denk aan veranderingen in licentiemanagement, asset management en/of marketingactiviteiten.
  • Marktontwikkeling – wij zijn nauwer betrokken bij uw groeistrategie. Wij kennen de markt goed en zetten onze kennis in om u in staat te stellen nieuwe markten aan te boren.
  • Channel Diensten – wij stellen u in staat een breder aanbod te leveren aan uw (potentiële) klanten. Door o.a. opleidingen, consultancy, asset management, managed services en financiële services aan te bieden (bijvoorbeeld via onze Arrow ECS) krijgt uw omzet een boost.

Bent u benieuwd naar de oplossingen van Huawei? Neem dan contact op met Arrow ECS's Huawei Business Development Team.